تاریخچه جام جهانیجام جهانی

رکوردهای شکسته شده در جام جهانی ۱۹۹۴

رکوردهای شکسته شده در جام جهانی ۱۹۹۴

رکوردهای شکسته شده در جام جهانی 1994
رکوردهای شکسته شده در جام جهانی ۱۹۹۴

جام جهانی ۱۹۹۴ ایالات متحده آمریکا با همه خاطرات تلخ وشیرینش، یک ویژگی خاص هم داشت.

به گزارش ساکرز، در واقع در این جام برای نخستین باررکوردهای زیادی شکسته شد، در این رقابت‌ها برای اولین بار تعداد تماشاگران از مرز ۳ میلیون نفر عبور کرد، و دو بازیکن نیز در یک مسابقه توانستند دو رکورد مختلف را جا به جا کنند، دو رکوردی که تا سال‌ها بعید به نظر می‌رسد توسط کسی شکسته شود. برای اینکه ما هم در حال هوای آن دوران قرار بگیریم، بد نیست که مروری بر خاطرات آن روزها داشته باشیم.

در این جام جهانی بر خلاف سال ۱۹۹۰ ایتالیا شیرهای رام نشدنی کامرون، صلابت گذشته را نداشتند، آن‌ها که از دو بازی اولشان مقابل سوئد وبرزیل نفعی نبرده بودند، در بازی سوم درمقابل تیم روسیه ای قرار گرفتند که دو بازی قبلش را واگذار کرده بود، با این حال در این مسابقه روس‌ها از همان ابتدای بازی به سمت دروازه‌ی شیرهای سیاه تاختند ودر دقیقه ۱۵ مسابقه توانستند با گل اولگ سالنکو از حریف پیش بیفتند، این بازیکن در ادامه نیمه اول دو بار دیگر نیز گلزنی کرد، تا یکی از معدود مهاجمانی باشد که در یک نیمه از جام جهانی هت تریک می‌کند.

با شروع نیمه‌ی دوم تیم کامرون حمله‌ی برق آسایی را ترتیب داد و این تیم با ضربه روژه میلا به گل رسید، این بازیکن با این گل توانست با ۴۲ سال و ۳۹ روز رکوردار مسن‌ترین گلزن جام جهانی شود.

تیم روسیه در ادامه نیمه دوم سه گل دیگر نیز به ثمر رساند، که دو گل آن توسط سالنکو به ثمر رسید. به این ترتیب سالنکو با به ثمر رساندن ۵ گل در یک مسابقه، رکوردار بیشتر گل زده در یک بازی جام جهانی شد.

در پایان این مسابقه هر دو تیم از صعود به مرحله یک هشتم نهایی بازماندند، اما تنها تفاوتشان در این بود که روسیه آبرومندانه تر حذف شد. در آخر بازی نیز از هر دوی این بازیکنان به دلیل رکورد شکنی هایشان تجلیلی به عمل آمد و هر دوی آنها با یکدیگر عکس یادگاری گرفتند.

نکته دیگری که در خصوص این مسابقه وجود دارد، به قضاوت جمال شریف داور سوری این مسابقه مربوط می‌شود، او در حال حاضر کارشناس داوری شبکه‌ی الجزیره اسپرت است وی چندی پیش در برنامه ای تلویزیونی علت حذف تیم‌های ایرانی را از مسابقات باشگاه‌های آسیا قضاوت‌های ضعیف داوران عرب دانست.

Print Friendly, PDF & Email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سئوال امنیتی *

دکمه بازگشت به بالا